پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
نقل قول:
این سری 200 هست؟ اخه شنیده بودم نویدیا اپدیتشو برای یک سری رو میخواد قط بکنه شامل این نمیشه؟ ببخشید که زیاد وقتتون گرفتم
این کارت رادئون هست با پشتیبانی از منتل . سری 200 انویدیا نیست
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
من تا بحال از نویدیا استفاده کردم رادئون به نظرتون چطوره؟
نقل قول:
من تا بحال از نویدیا استفاده کردم رادئون به نظرتون چطوره؟
لینک بررسی رو بهتون دادم که بنچمارک این کارت رو زده . همینطور میبینید توسط سایت فوق قویا توصیه شده
نقل قول:
لینک بررسی رو بهتون دادم که بنچمارک این کارت رو زده . همینطور میبینید توسط سایت فوق قویا توصیه شده
ممنون از همه راهنمایت همینو میگیرم فقط یه سوال تو گیگا بایت یه دو مدل شبیه اون مدلی که گفتی هست میشه شما بگین این که شما گفتین کدومش بود ممنون لینکاشو میزارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کدومش هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید این کارت داخل کیس گرین اربیت جا میشه؟
الان چه کارتی داری ؟ قاعدتا نباید مشکلی باشه .
وقتی کارتهای 5870 روی این کیس نصب میشه این کارت شما هم مشکلی نداره
نقل قول:
ببخشید این کارت داخل کیس گرین اربیت جا میشه؟
خیر
متاسفانه کیس شما به دلیل کوچک بودن و دیزاین بخصوص برای این کارت اندکی کوچک است
اگر تمایل به تعویض کیس ندارید میتونید از برندهای دیگر مثل ایسوس کارت تهیه کنید
نقل قول:
الان چه کارتی داری ؟ قاعدتا نباید مشکلی باشه .
وقتی کارتهای 5870 روی این کیس نصب میشه این کارت شما هم مشکلی نداره
الان GIGABYTE GEFORCE GT 220
اره کیسم همونیه گه لینکشو گذاشتین ولی اینجور که دوستمون میگه روش نصب نمیشه نظر شما چیه رااهی داره؟
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
به نظر من جا میشه . ولی باز از مهندس عمرانی تو شرکت گرین سوال بفرمایید